PowerPoint of digital marketing or digital marketing
پاورپوینت گردشگری سلامت و رویکردی نوین در استفاده از دیجیتال مارکتینگ
دانلود پاورپوینت گردشگری سلامت و رویکردی نوین در استفاده ازدیجیتال مارکتینگ با 124 اسلاید تخصصی ppt
مشخصات فایلتعداد صفحات | 124 |
حجم | 8002 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | گردشگری و توریسم |
توضیحات کاملپاورپوینت،گردشگری سلامت و رویکردی نوین در استفاده ازدیجیتال مارکتینگ
گردشگری سلامت و رویکردی نوین در استفاده از دیجیتال مارکتینگ
نظربه اهمیت صنعت گردشگری دربرهه فعلی و اینکه صنعت گردشگری ؛بعد از صنعت نفت و خودروسازی،یکی از صنعت های درآمدزای جهانی محسوب می شود که با کمترین سرمایه گذاری بیشترین در امد را عاید سرمایه گذاران و صاحبان کسب وکارهای گردشگری می نماید و از طرفی «بازار گردشگری سلامت به عنوان یکی از صنایع درآمـدزا و رقابتی در دنیا مطرح شده و از حوزه های نوین گردشگـری است. در سطـح کلان، دولت ها علاقه مند به بهره مندی از مزایای اقتصـادی ناشی از این صنعت هستند. بنابراین رقابت فزایندهای میان کشورهای مختلف به ویژه کشـورهای در حال توسعه آسیـایی برای جذب گردشگـران سلامت آغاز شده است. چرا کـه با توجه به ارزآوری بالای این صنعت، نقش بسیار مؤثری در رشد و توسعه اقتصادی جامعه میزبان خواهد داشت. سفر برای درمان و بازیابی توان از مهمترین اهداف گردشگری سلامت است و اغلب اوقات، حول دریافت خدمات درمانی، فعالیت های اوقات فراغت نیز به بسته سلامت بیمار اضافه می شود.

-مفهوم گردشگری سلامت
گردشگری سلامت شامل افراد و گروههایی هست که برای استفاده از تغییر آب وهوا (با هدف پزشکی ودرمانی)، استفاده از آبهای معدنی، گذراندن دوران نقاهت، معالجه ونظایر آن اقدام به مسافرت میکنند. سازمان جهانی گردشگری، گردشگری سلامت را به طور خاص چنین تعریف میکند: استفاده از خدماتی که به بهبود یا افزایش سلامتی وروحیه فرد با استفاده از آبهای معدنی، آب و هوا یا مداخلات پزشکی منجر میشود و در مکانی خارج از محل سکونت فرد و در مدت زمانی بیش از ۲۴ ساعت و کمتر از یکسال به طول میانجامد. مقصود از گردشگری درمانی، رفتن به مکانهایی است که فرد بتواند از خدمات پزشکی آن مکان استفاده کند. چنین سفری مستلزم فعالیتهای گوناگونی میشود که در هر یک، مسئله بهداشت و سالمت فرد یا جهانگرد مدنظر است.
-مقایسه ارزی آوری گردشگر سلامت نسبت به گردشگران معمولی
برآورد شده ا ست یک گردشگر سلامت، سه برابر گردشگر معمولی باعث ارزآوری می شود. در حال حاضر، با توجه به کم هزینه بودن و پردرآمد بودن این صنعت، بسیاری از کشورهای علاقمند به توسعه گردشگری، توجه خود را بر این بخش از صنعت گردشگری متمرکز و برای آن برنامه ریزی می کنند. امروزه مهمترین مقاصد این نوع گردشگری کشورهای در حال توسعه ای است که به لحاظ هزینه ای مقرون به صرفه و از نظر توسعه دانش و تکنولوژی پزشکی نیز از استانداردهای لازم برخوردارند.
-اهمیت صنعت گردشگری برای کشورهاازمنظر افزایش امید به زندگی درسطح جهانی
صنعت گردشگری دارای شاخه های متعددی ا ز جمله «گردشگری پزشکی، گردشگری صحت، گردشگری مذهبی، گردشگری انبوه، گردشگری تجاری و ...» است. در طول سالیان اخیر با توجه به افزایش امید به زندگی در سطح جهانی و پیر شدن جمعیت دنیا، گردشگری سلامت که متشکل از گردشگری پزشکی و گردشگری صحت می شودا همیتب سزایی درب ین کشورها یافته ا ست.
-کسبوکارهای حوزهی بهداشت و سلامتی
سلامتی مهمترین دغدغهی افراد در زندگی شخصیشان است. علاوه بر آن، این صنعت یکی از صنایع پررقابت است و هر کسبوکاری که بتواند اعتماد بیافریند، موفقتر خواهد بود.
یکی از مزیتهای بسیار مهم استراتژی بازاریابی ویدیویی برقراری ارتباط با مخاطب و جلب اعتماد او است، لذا بهترین شیوهی بازاریابی برای کسبوکارهای حوزهی سلامتی محسوب میشود.
تحقیقات نشان دادهاند که حدود ۷۹% از افراد وبسایتهای تولیدکننده ویدیو را دنبال میکنند و ۶۳% از افراد بعد از مشاهدهی ویدیوهای تولیدشده توسط برندها آن را با دیگران به اشتراک میگذارند و یا در مورد اطلاعاتی که دریافت کردهاند، با دیگران صحبت میکنند.
-بازاریابی خدمات پزشکی
در فرآیند خرید و فروش کالا یا خدمات طبیعتا مشتریان به منافع خود توجه دارند و محصولاتی را انتخاب می کنند که در وهله اول به آن نیاز داشته باشند؛ در عین حال تامین کننده تمامی منافع مالی و معنوی آنان باشد. بنابراین در بین فروشندگان منتخب، کسی را انتخاب می کنند که محصولی با حداکثر کیفیت و حداقل قیمت (به نسبت کیفیت) را به آنها ارائه کند. خدمات پزشکی و حوزۀ سلامت نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در حالی که در گذشته نه چندان دور، تحقیقات مشتریان برای انتخاب خدمات برتر در محدوده جغرافیایی مشخصی صورت می گرفت و تنها در شرایط خاص و برای دریافت محصولات به خصوص، متحمل هزینه سفر می شدند، اما امروز به مرور و با سهولت رفت و آمد بین کشورها، مخاطبان حوزه سلامت نیز فضای انتخاب را گسترش دادند؛ مخاطبانی که تحت عنوان توریست سلامت از آنها نام برده می شود

-جایگاه رسانه های اجتماعی در توسعه بازاریابی گردشگری الکترونیکی ایران
بازاریابی در صنعت گردشگری در دوره های مختلف بر اساس رسانه هایی که در دسترس متولیان این صنعت بوده، انجام شده و با ظهور «رسانه های جدید»، این نوع فعالیت بازاریابی هم باید تغییر می کرد. رسانه های جدید عصر ما، مانند شبکه های اجتماعی، باداشتن قابلیت چند رسانه ای و به اشتراک گذاری، فرصت بسیار مناسبی برای ارائه شیوه جدیدی در عرصه بازاریابی هستند.
با توجه به افزایش تقاضای گردشگران سراسر جهان برای سفر، ابزار رسانهای در این دوران برای معرفی جاذبه های گردشگری و جذب گردشگران بسیار اهمیت پیدا میکند.
رسانه های اجتماعی از قابلیت های بالایی برای بازاریابی در صنعتی که با روحیات و تفریحات مردم ارتباط دارد، برخوردار است. به اشتراک گذاری تصاویر، فیلم، گفتگو،آلبوم، تگ، دایره های دوستان و از امکاناتی است که مخاطبان را جذب میکند وتوراپراتورها می توانند در این شرایط از طریق امکانات ذکر شده در تعریف پکیج های
سفر، هزینه و نوع خدمات خود، با مشتری ارتباط بر قرار کنند.
-بازاریابی گردشگری، موضوع مهم شرکت های گردشگری
در عرصه هتل داری و گردشگری مسئله بازاریابی اهمیت بالایی داشته و همین امر موجب شده تا شرکت های فعال برای کسب سود بیشتر هزینه های بسیاری را به کار گیرند تا نتیجه بیشتری عاید آنها شود. از این رو باید سهم بازاریابی گردشگری را در صنعت گردشگری و هتل داری امری مهم تلقی کرد که همیشه سرمایه گذاری های بزرگی در زمینه آن صورت می گیرد و اغلب اوقات نیز نتایج خوبی را برای افراد فراهم می آورد. البته مسئله بازاریابی در هر صنعت و حرفه ای باید به کار گرفته شود و تنها شامل گردشگری نمی شود. اما برای صنعت گردشگری و هتل داری موضوع مهم به شمار می رود. مدیران بخش بازاریابی شرکت های گردشگری که یکی از فعالان این عرصه به شمار می روند، برای مشتریان مهم خود تورهایی با آفرهای بزرگ و ویژگی های قابل توجه در نظر می گیرند تا مشتری را به یک مشتری بلند مدت تبدیل نمایند. بازاریابی تنها تبلیغ و فروش را دربرنمی گیرد و چندین عناصر دیگر بوده که بدنه آن را تشکیل می دهند. از جمله باید به کالا، قیمت، توزیع، تحقیق، سیستمهای اطلاعات و برنامه ریزی اشاره کرد. با این عناصر می توان سیستم بازاریابی بزرگی به ارمغان آورد که چه در گردشگری در سایر صنایع مفید واقع می شود.

-توریسم در چنگال شبکههای اجتماعی
دوره، دوره شبکههای اجتماعی و بعید است کسی از نفوذ خارقالعاده این شبکهها در عمیقترین لایههای زندگی فردی و اجتماعی آدمها بیخبر باشد. بنا به آمارهای رسمی، بیش از ۷۰ درصد افراد ۱۸ تا ۲۹ سال به گوشیهای هوشمند دسترسی دارند و شگفتانگیز اینکه بنا بر نتایج منتشر شده یک نظرسنجی، حتی در محیطهای روستایی هم شاهد نفوذ حدودا ۴۰درصدی شبکههای اجتماعی موبایلپایه هستیم.
یکی از بخشهایی که بخوبی میتوان از شبکههای اجتماعی مجازی در جهت پیشبرد و توسعه آن بهره جست، گردشگری است. براساس آمار پژوهشی که سال ۹۰ در شهر اصفهان انجام شده، ۷۹ درصد از گردشگران خارجی از کاربران فعال شبکههای اجتماعی هستند. ۱۰ درصد دیگرشان هم به طور غیرمستقیم از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.
بر اساس نتایج این نظرسنجی، شبکههای اجتماعی میتواند در افزایش اعتماد و کاهش ریسک سفر گردشگران نسبت به یک مقصد مسافرتی خاص نقش داشته باشد. حتی بدون در نظر گرفتن نتایج این نظرسنجی هم میتوان بر پایه پژوهشهای عمومی انجام شده درباره شبکههای اجتماعی، نقش مهم آنها در توسعه گردشگری را استنباط کرد. شبکههای اجتماعی بواسطه تاثیرگذاری روی متغیرهای رفتاری، بر جذب گردشگران خارجی به مقاصد گوناگون تاثیرگذار هستند. در شرایطی که مسافران ایران خصوصا در اروپا و آمریکا بشدت زیر بمباران اطلاعات غلط هستند و رسانههای غربی در غیاب محصولات رسانهای اثرگذار ما نهایت تلاش را برای افزایش ریسک سفر به ایران میکنند، استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی میتواند نقش بسزایی در توسعه گردشگری ایران داشته باشند.

-اهمیت گردشگری سلامت از منظر بازاریابی
امروزه صنعت گردشگری در معادلات بین المللی از نقش بسزایی برخوردار شده است وازلحاظ درآمدزایی با ۱۰۰۰میلیارد دلاربعد از صنعت نفت و خودرو در رده سوم جهانی قرار می گیرد.پیش بینی شده است تا سال ۲۰۲۰میلادی صنعت گردشگری لحاظ درآمدزایی در رتبه اول جهانی قرار بگیرد. صنعت گردشگری دارای شاخه های متعددیا ز جمله «گردشگری پزشکی، گردشگری صحت، گردشگری مذهبی، گردشگری انبوه، گردشگری تجاری و ...» است. در طول سالیان اخیر با توجه به افزایش امید به زندگی در سطح جهانی و پیر شدن جمعیت دنیا، گردشگری سلامت که متشکل از گردشگری پزشکی و گردشگری صحت می شودا همیت بسزایی دربین کشورها یافتها ست. کشورهای هندوستان، تایلند، سنگاپور، ترکیه، مالزی،ا ردن وا مارات پیشتازان صنعت توریسم سلامت در دنیا هستند. در این میان ایران با توجه به مزیت های خود از جمله کیفیت بالای خدمات پزشکی، قیمت پایین ارائه خدمات سلامت و وجود منابع طبیعی، تاریخی و مذهبی دارای مزیت نسبی در این زمینه است.
-عوامل محرک در بازار گردشگری پزشکی
ازاواسط دهه۱۹۹۰عوامل چندی دست به دست هم دادند تا گردشگی پزشکی تقویت شود. در کشورهای سمت تقاضا )عوامل رانشی( هر کدام از موارد زیر می تواند موجب پیدایش این انگیزه شود تا علی رغم وجود برخی مشکلات، افراد خدمات مذکور را در کشورهای دیگر دریافت نمایند.
- هزینه: مزیت های هزینه ای که کشورهای کمتر توسعه یافته و کشورهای صنعتی جدید بر کشورهای توسعه یافته در امر خدمات پزشکی دارند، موجب ظهور این پدیده شده است.
- رشد تقاضا: در سالیان اخیر، رشد تقاضا برای دریافت خدمات درمانی به دلایلی همچون افزایش جمعیت مسن کشورهای توسعه یافته، سیری صعودی داشته است. همین امر زمانی که بیماران باید در نوبت انتظار بمانند را بسیار طولانی می نماید.
- بیمه: به علت هزینه زیاد بیمه درمان، گروه کثیری از مردم کشورهای توسعه یافته بالغ بر چهل میلیون امریکایی بیمه درمان ندارند. عدم ًاین بیمه را ندارند. مثلا جراحی های زیبایی، یکی از ً پوشش بیمه ای بسیاری از عمل های جراحی، خصوصا دلایل دیگر در افزایش گردشگـران پزشکی است. این امر کـه مقوله ای جدا از بالا بودن هزینه بیمه پزشکی است، به کاهش پوشش و مزایای بیمه نامه ها اشاره دارد. یعنی در حالیکه افراد باید هزینه بالای بیمه را بپردازند، با کاهش مزایای بیمه نامه مواجه هستند. این امر خود انگیزه مسافرت به دیگر کشورها برای دریافت خدمات پزشکی را افزایش می دهد.
-اهمیت صنعت گردشگری در جهان
صنعت گردشگری در پنج دهه گذشته به یک صنعت جهانی، بسیار رو به رشد و پویا مبدل گشته است. علل اصلی این رشد را باید در عواملی از قبیل افزایش نقل، تغییر شیوه زندگی و ارزش های ثروت و درآمد ملی، بهبود سیستم حمل و مصرف کنند گان، افزایش زمان فراغت، جهانی شدن و فضای باز بین المللی، رویدادهای ویژه، افزایش سطح آموزش، پیشرفت تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، بازاریابی مقصدهای گردشگری و بهبود زیرساخت های گردشگری دانست.

-گردشگری پزشکی و رویکرد خدمت به بیماران
درگردشگری پزشکی آنچه که مهم است و در رویکرد بازاریابی مدرن به بازاریابی دهان به دهان نیز گفته می شود،هدف مدیران کسب وکارهای گردشگری خدمت به بیماران و جلب رضاین آنان است که منجر به رونق صنعت گردشگری پزشکی می شود.
-گردشگری به عنوان یک پدیده اجتماعی- اقتصادی
گردشگری به عنوان یک پدیده اجتماعی- اقتصادی گردشگری به عنوان یکی از مهمترین محرک های توسعه اجتماعی-اقتصادی در سطح بین المللی مطرح است.
امروز حجم تجارت گردشگری برابر و یا حتی بیشتر از صادرات نفت، محصولات غذایی و اتومبیل است. گردشگری امروزه به یکی از بازیگران اصلی در تجارت بین الملل تبدیل شده است و در آن واحد یکی از مهمترین منبع درآمدی برای کشورهای در حال توسعه است. کشورها و مقصدهای مختلف گردشگری برای بالا بردن سهم خود از درآمدهای گردشگری بین المللی به شدت با هم در رقابت هستند. در این میان بین گردشگری سلامت با سهمی در حدود یک سوم درآمد های حاصل از گردشگری یکی از بخش های بسیار مهم صنعت گردشگری محسوب می شود که بخش گردشگری پزشکی آن با رشد سالانه ۹درصدکه پیش بینی شده بودتا سال ۲۰۱۷به ۲۰درصد برسدپررشد ترین قسمت صنعت گردشگری است که مقصدهای زیادی در حال رقابت در این بخش از بازار جهانی گردشگری هستند.
-سهم انواع گردشگری در مسافرت های بین المللی
در رابطه با تخمین بازار گردشگری سلامت بین شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی در سطح جهان اختلاف نظرت زیادی وجود دارد و این موضوع شاید به جهت اختلاف در تعاریف گردشگری سلامت باشد. با این وجود بازار گردشگری تندرستی بر اساس آمار سازمان جهانی گردشگری پزشکی یک بازاربه سرعت در حال رشد ۴۳۹میلیارد دلاری استو اجلاس جهانی تندرستی آبدرمانی ها امار کل گردشگری سلامت را حدود یک سوم درآمد۱/۵تریلیون دلاری گردشگری بین المللی تخمین زد بازاری به سرعت در حال رشد و تجارتی عظیم و بزرگ که کشورها و مقصدهای مختلف جهان برای بالا بردن سهم خود از آن به شدت در حال رقابت هستند.
-مهمترین بازارهای هدف گردشگری درمانی درآسیا
مهمترین بازارهای هدف مقصدهای گردشگری درمانی در آسیا، کشورهای واقع در منطقه آسیا و امریکای شمالی هستند. امریکای شمالی و آمریکای لاتین نیز تبادلات گردشگری درمانی با یکدیگر دارند. گردشگران درمانی منطقه خاورمیانه در جستجوی خدمات بهتر به منطقه های اروپا و آسیا سفر می کنند. بخشی از آنان نیز خدمات خود را از کشورهای منطقه دریافت آسیا و آمریکای شمالی ً می کنند. مقصد گردشگران درمانی منطقه اروپا نیز عمدتا هستند.
-مهمترین مقصدهای گردشگری درمانی جهان
کشورهای مکزیک و کاستریکا در منطقه امریکای شمالی و مرکزی، برزیل در امریکای جنوبی، هند، تایلند، سنگاپور، فیلیپین و مالزی در آسیا از مهمترین مقصدهای گردشگری درمانی هستند. کشورهای کوبا، مجارستان، ترکیه، اردن، چین، کره شمالی،آفریقای جنوبی و امارت از مقصدهای رو به رشد و نوظهور در این حوزه هستند.
-چالش های گردشگری سلامت
اهمیت اقتصادی و روند رو به رشد این صنعت در سطح بین المللی باعث شده است که برخی از کشورهای منطقه مانند ترکیه، اردن و امارات متحده برنامه ها و سیاست هایی را با هدف توسعه گردشگری سلامت و جذب بالا بردن سهم خود از گردشگری سلامت منطقه و جهان دنبال کنند. ظهور رقبای نو ظهور در سطح منطقه در حوزه گردشگری سلامت، نبود سیستم نظارتی مناسب و عدم برخورداری از یک برنامه منسجم و استراتژیک در حوزه توسعه این صنعت پر رشد و همچنین در چند سال اخیر ظهور پدیده هایی چون دلالیزم در زمینه عرضه خدمات درمانی به بیماران بین المللی که آسیب های جدی به کیفیت تجربه گردشگری سلامت بین المللی در کشور وارد ساخته است.
-چالش های گردشگری سلامت در ایران
رقابت های غیراصولی و دلالیزم ،در نهایت باعث می شود همچنان که الان هم شاهد آن هستیم که ایران به عنوان یک مقصد گردشگری سلامت در منطقه سهم خود را از این بازار درآمدزا و به سرعت رو به رشد را به نفع رقبای منطقه ای اش از دست بدهد. به طوری که این صنعت به دلیل اهمیتش برای توسعه تجارت بین الملل و کسب درآمدهای ارزی از حمایت بالای دولت ها برای توسعه برخوردار است و برنامه های استراتژیک و عملیاتی بلندمدتی را برای توسعه و ساماندهی صنعت گردشگری سلامت دنبال می کنند و از بخش های دارای اولویت برای این کشورهای محسوب می شود.
فهرست
گردشگری سلامتَ
دیباچه
تعریف گردشگری پزشکی
مفهوم گردشگری سلامت
انواع گردشگری سلامت
گردشگری سلامت و انواع آن ازمنظرکافمن و مولر
بازاریابی درگردشگری پزشکی
(PS7) راهبردهای بازاریابی در کشورهای مختلف در زمینه ی گردشگری پزشکی
استراتژی بازاریابی ویدیویی و صنایعی که به آن نیاز جدی دارند
کسبوکارهای حوزهی گردشگری و توریسم
کسبوکارهای حوزهی بهداشت و سلامتی
دلایل انتخاب افراد برای سفرهای بین المللی جهت دریافت مراقبت های سلامت
دو توسعه ی مرتبط که تقاضا برای گردشگری پزشکی را تسهیل مینمایند
دلایل رضایت گردشگران پزشکی از درمان در تایلند
مسایل اخلاقی در گردشگری پزشکی و تأثیر آن برنظام سلامت
تغییر نگرش نسبت به گردشگری پزشکی
مسایل اخلاقی مربوط به بیماران داخلی
دلایل رشد جهانی گردشگری پزشکی
مسایل اخلاقی مربوط به بیماران خارجی
جایگاه رسانه های اجتماعی در توسعه بازاریابی گردشگری الکترونیکی ایران
گردشگری الکترونیکی
مدیریت رضایت مشتری، بارویکردفرآیندهای مدل سوئیفت
ارزیابی نقش فناوری اطلاعات در ارتقای صنعت گردشگری جزیره کیش
نقش فناوری اطلاعات درتوسعه صنعت گردشگری-مطالعه موردی کشورایران
نقش فناوری اطلاعات درتوسعه گردشگری جزیره کیش
قابلیت های جزیره کیش برای صنعت گردشگری
استراتژی بازاریابی ویدیویی برای آژانسهای بازاریابی
بازاریابی گردشگری، موضوع مهم شرکت های گردشگری
تأثیر تبلیغات شفاهی بر صنعت گردشگری
دلایل قدرت تاثیر گذاری ارتباط دو طرفه یا همان تبلیغ شفاهی
توریسم در چنگال شبکههای اجتماعی
چگونه تکنولوژی نوآوری را به گردشگری پزشکی اضافه می کند- گردشگری پزشکی در هند
زیرساخت های گردشگری پزشکی در هند
نقش تکنولوژی در گردشگری پزشکی
عوامل موثر بر توسعه گردشگری درمانی
دیجیتال مارکتینگ پزشکی : گام دوم شبکه های اجتماعی برای پزشکان
شبکه های اجتماعی برای ارتقای بازاریابی پزشکان و مراکز درمانی چه میکند؟
چگونه در توریسم سلامت «برند» شویم
عوامل موثر بر توسعه گردشگری درمانی
توصیه هایی برای توسعه گردشگری سلامت
دیجیتال مارکتینگ پزشکی : گام دوم شبکه های اجتماعی برای پزشکان،نقش شبکه های اجتماعی برای ارتقای بازاریابی پزشکان و مراکز درمانی
. نقش شبکههای اجتماعی در بهبود بیماران، انتقال فوری اطلاعات، گرفتن بازخوردها و بهبود ارتباط پزشک و بیمار
گردشگری و تأثیرات اقتصادی آن در ایران
جایگاه رقابتی گردشگری ایران در مقایسه با رقبای منطقه خاورمیانه و آفریقای شاملی
شاخص های کلان اقتصاد گردشگری از منظر گزارش جهانی سفر و گردشگری
دسته بندی آثار گردشگری از منظر شورای جهانی سفر و گردشگری
انواع تأثیر گردشگری بر تولید ناخالص داخلی ازمنظر شورای جهـانی سفر و گردشـگری
مشکلات و چالش های موجود در مسیر توسعه گردشگری سلامت
تحلیلی بر وضعیت گردشگری سلامت ایران و کشورهای جهان- سهم انواع گردشگری در مسافرتهای بین المللی
تحلیلی بر وضعیت گردشگری سلامت ایران و کشورهای جهان- سهم انواع گردشگری در مسافرتهای بین المللی-ازمنظر مهمترین منطقه گردشگری پزشکی در جهان منطقه آسیا
دلایل سفرگردشگران درمانی به سایرکشورها
مهمترین بازارهای هدف مقصدهای گردشگری درمانی در آسیا،ازمنظرمک کنزی
دلایل سفرهای درمانی ازمنظر انجمن بین المللی گردشگری درمانی MTA))
وضعیت گردشگری درمانی در آسیا، خاورمیانه و ایران
دلالی در گردشگری و چالش سهم ایران دربازار گردشگری
تحلیلی بر وضعیت گردشگری درمانی تایلند
نقش دولت و بخش خصوصی در گردشگری سلامت تایلند
تبلیغات اثربخش بین المللی گردشگری در تایلند
نقش بخش خصوصی تایلند در ارتقای گردشگری پزشکی
تحلیلی بر وضعیت گردشگری درمانی هندوستان
تحلیلی بر وضعیت گردشگری درمانی کرهٔ جنوبی
گردشگری سلامت-مطالعه موردی بیماران اماراتی درکره جنوبی
جامعه هدف گردشگری سلامت در کره جنوبی
الزامات برنامه ریزی توسعه پایدار روستایی
ﺟﺎﻳﮕﺎﻩ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﺩﺭ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭﻳﺎﺑﻲ ﮔﺮﺩﺷﮕﺮﻱ ﺍﻟﻜﺘﺮﻭﻧﻴﻜﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ
غلبه بر چالش های کارآفرینی در حوزهی پزشکی ؛ کارآفرین شدن در بخش سلامت
نقش تکنولوژی در گردشگری پزشکی
چگونه در توریسم سلامت «برند» شویم
عوامل موثر بر توسعه گردشگری درمانی
شش استراتژی مجازی برای بازاریابی گردشگری
استراتژی غافلگیری و خوشحال کردن در فرودگاه
استراتژی. مراکز محلی گردشگری خود را با یک هسته مرکزی پشتیبانی کنید
استراتژِی آموزش و برنامهریزی برای مسافران منفی و ناراضی
استراتژی استفاده از دادههای اجتماعی برای درک بهتر بازدیدکنندگان خارج از بازار
تحلیلی بر وضعیت گردشگری درمانی فیلیپین
اقدامات دولت و بخش خصوصی
مزیت های گردشگری دولت فلیپین
خدمات، مقاصد و بازارهای هدف کشورفلیپین
تحلیلی بر وضعیت گردشگری درمانی کوبا
تحلیلی بر وضعیت گردشگری درمانی ترکیه
کشورهای امن و خطرناک گردشگری سلامت در سال ۲۰۱۵
بهترین راهکارهای دیجیتال مارکتینگ در گردشگری
مزایای بازاریابی دیجیتال در صنعت گردشگری
روندهای بازاریابی دیجیتال گردشگری در ۲۰۱۸
۴روند بازاریابی دیجیتال گردشگری در ۲۰۱۸
چرا پزشکان باید دیجیتال مارکتینگ را بیاموزند
۸۴ درصد بیماران از طریق منابع آنلاین و آفلاین به دنبال خدمات پزشکی هستند
دیجیتال مارکتینگ پزشکی : گام دوم شبکه های اجتماعی برای پزشکان
شبکه های اجتماعی برای ارتقای بازاریابی پزشکان و مراکز درمانی چه میکند؟
توضیحات بیشتر و دانلودصدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلودپاورپوینت دیجیتال مارکتینگ در هتل داری : استراتژی مهمان نوازی در راستای حفظ مشتریان وفاداردانلودپاورپوینت”دیجیتال مارکتینگ درهتل داری ،استراتژی مهمان نوازی در راستای حفظ مشتریان وفادار”با 106 اسلاید تخصصی
مشخصات فایلتعداد صفحات | 106 |
حجم | 1829 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | گردشگری و توریسم |
توضیحات کاملدانلود پاورپوینت دیجیتال مارکتینگ در هتل داری : استراتژی مهمان نوازی در راستای حفظ مشتریان وفادار
دیجیتال مارکتینگ در هتل داری: نگاهی ساده وکاربردی
ورود دیجیتال مارکتینگ به هتلداری
خوشرویی در بازاریابی مثل فروختن شکلات در مراکز خرید شلوغ است. هر مشتری سلیقه متفاوتی دارد. تعداد زیادی از بازاریابان هتل در آخرین روند جهانی بازاریابی محتوایی گرفتار میشوند. اغلب این علل سبب میشود هتلداران دربارهی بودجه بازاریابی و استراتژی های پیچیده بیش از حد فکر کنند. اکنون زمان آن رسیده که عقب نشینی کنیم و روی اصول اولیه تمرکز کنیم. چرا که دیجیتال مارکتینگ علاوه بر اثربخشی و کارایی بالایی که دارد از قابلیت ساده سازی بالایی نیز برخوردار است.استفاده از ابزارها و روش های دنیای دیجیتال، برای انجام فعالیت های بازاریابی است. در واقع دیجیتال مارکتینگ قسمت مهمی از فعالیت های بازاریابی است که می توان با آن با تکیه بر فناوری های دیجیتال و اینترنت به کاربران آنلاین با کمترین هزینه وبیشترین بازدهی دسترسی پیدا کرد.
-چهار تکنیک بازاریابی برای هتل ها
۲- بازاریابی دیجیتال هتل چیست
۳-۷راه باز یابی دیجیتال
……
۱۱-اجرای آگهی در همه جا در معرض قرار گرفتن فوری
۱۲-روند را تمرین کنید
۱۳-اعتبار خود را حفظ کنید
۱۴-بازاریابی دیجیتال هتل
۱۵-هتل دیجیتال مارکتینگ
۱۶-هتل فروش شما چه تجربهای است ؟
۱۷-دیجیتال مارکتینگ کاربردی برای هتل ها
۱۸-رسانه های اجتماعی در بازار یابی
۱۹-بازاریابی ایمیلی درهتل داری
۲۰-مهمانان باراولی را دریابید
۲۱-ویروسی شوید
۲۲-بازاریابی محتوا برای هتلها
۲۳-بازاریابی محتوی چگونه کار میکند ؟
۲۴-کدام یک از هتلها کار بازاریابی محتوا را انجام میدهند ؟
۲۵-بازاریایابی هتل ها و نیازآن به محتوا
۲۶-دستیابی با آژانس ها یبازاریابی واطلاعات تماس
۲۷-ایده بازاریابی هتل خلاق برای مشتریان بیشتر
۲۸-دریافت شماره تلفن مشتریان
۲۹-تورمجازی برای افراد
۳۰-کمپین تبلیغات مجازی
۳۱-استفاده از محتوای تازه برای پاسخ به سوالات مشتریان
۳۲-مدیریت رسانه های اجتماعی
۳۳-نقش سئو دربازاریابی هتل
۳۴-از هتل برای شرکت در مهمان ها استفاده کنید
۳۵-حفظ یک تقویم رویدادهای محلی
۳۶-نظرخواهی از مهمانان
۳۷-استفاده ازمیز کمک حدسی فرش دسک
۳۸-ارتباط جمعی بامشتریان
۳۹-برای رویدادهای گروهی بستههای خاصی ایجاد کنید
۴۰-درباره برنامه وفاداری خود صحبت کنید
۴۱-ایجاد نام تجاری یا ایجاد نام تجاری به صورت آنلاین
۴۲-تبلیغات هتل تان را بر روی سایت نصب کنید
۴۳-توجه به بازار اطراف خود
۴۴-ایجاد راهنماهای دیجیتال
۴۵-هتلها باید راههایی برای برجسته شدن پیدا کنند
۴۶-نقش هیات های گردشگری
۴۷-استفاده از نرمافزار پست الکترونیک
۴۸-مشتریان را به بازار خود هدایت کنید
۴۹-اهمیت بازاریابی شهر
۵۰-توسعه همکاریها با نهادهای محلی
۵۱-قدرت ” نسل سلفی ” را مهار کنید
۵۲-تشویق مهمانان به اشتراک تجارب
۵۳-بر تبلیغات تمرکز کنید
۵۴-نقش اطلاعات درتصمیم گیری
۵۵-روزنامه نگارمسافرتی
۵۶-رویدادهای میزبان در هتل شما
۵۷-سایت شما باید همیشه ۷/۲۴باشد
۵۸-ایجاد یک صفحه کسبوکار در گوگل
۵۹-تهیه یک اتاق در وب سایت خود را آسان کنید
۶۰-شریک زندگی با یک تیم ورزشی که به منطقه شما میآید
۶۱-ایجاد یک بسته شامل فعالیتهای محلی
۶۲-اینستاگرام پناهگاه مصرف کنندگان
۶۳-مهمانان هتل از انتظار متنفرند
۶۴-ایجاد یک صفحه بار انداز با تبلیغات خود
۶۵-استفاده از هدف قرار دادن مکان در آگهیها
۶۶-استفاده از نمای تجاری گوگل برای تور ۳۶۰
۶۷-سعی کنید به نظرات مشتریان خود پاسخ دهید
۶۸-از توئیتر برای ارائه خدمات مشتریان استثنایی استفاده کنید
۶۹-ارتباط بازاریابی هر روز در حال تغییر است
۷۰-مهمان های هتل تان را مهمان کنید
۷۲-گزاره ازش قوی
۷۳-سایت خود را تاحدممکن ساده نگاه دارید
۷۴-وارد کردن احساسات مهمان ها به بازی با داستانهای بصری
۷۵-نقش موبایل دردیجیتال مارکتینگ هتل
۷۶-پشت دوربین دیجیتال خود تجزیه و تحلیل کنید
۷۷-اطمینان حاصل کنید که نام تجاری و نام تجاری تان مربوط به مهمان های شما است
۷۸-اهمیت تماس در صفحه ورود
۷۹-معرفی مناسب مزیت ها
۸۰-از رنگ برای مزیت خود استفاده کنید
۸۱-نسخهبرداری از آثار هنری هنگامی که آن را میخوانید
۸۲-ازهدف یابی مجدداستفاده کنید
۸۳-از یک صفحه فرود قاتل استفاده کنید
۸۴-بازاریابی هتلداری در عصر جدید
توضیحات بیشتر و دانلودصدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلودپاورپوینت استراتژی دیجیتال مارکتینگ : کلید طلایی مدیران هوشمند برای بازاریابی در دنیای مدرندانلودپاورپوینت،استراتژی دیجیتال مارکتینگ ،کلید طلایی مدیران هوشمندبرای بازاریابی دردنیای مدرن با135اسلاید تخصصی ppt
مشخصات فایلتعداد صفحات | 135 |
حجم | 7045 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | کسب و کار و پول |
توضیحات کاملپاورپوینت،استراتژی دیجیتال مارکتینگ ،کلید طلایی مدیران هوشمندبرای بازاریابی دردنیای مدرن
دنیای مدرن ،دنیای پاروکردن پول و کسب درآمد هنگفت است که بایستی الزامات آن را رعایت کرد.دنیای امروز ما حتی ازدنیای مدرن هم عبور کرده و وارد دنیای پسا مدرن شده است.
دردنیای پسامدرن،افرادی به درآمد کلان دست می یابند که مهارت دیجیتال مارکتینگ را یاد بگیرندیکی از ابازارهای دیجیتال مارکتینگ،گوشی های موبایل است که در دسترس همگان قرار گرفته و حتی به عنوان دستگاه بازی برای کودکان و نوجوان مورد استفاده قرار گرفته است.و این درحالی است که گوشی های موبایل به دلیل نصب برنامه های اجرایی (اپلیکیشن ها)می توانند نقش ابزار استراتژیک بازار یابی را ایفاء نمایند و موجب درآمد زایی شوند.؛ موبایل حتی پارا فرا تر گذاشته وبه عنوان جایگزین تلویزیون درتماشای فیلم و بازی های فوتبال ایفای نقش می کند.
در نوشتار پیش رو ،به صورت تحلیلی و در ۸۰ اسلاید تخصصی به استراتژی دیجیتال مارکتینک پرداخته شده است و امید است مورد توجه و استفاده سروران ارجمند قرار گیرد
دکتر محرم غفاری Dr_Ghaffari
استراتژی بازاریابی دیجیتال باید ها و نباید های هر کسب و کاری را مشخص می کند. ۵ گام بهینه کردن استراتژی بازاریابی دیجیتال در این نوشتار آمده است.

استراتژی بازاریابی دیجیتال، متاسفانه مساله ای است که توسط ۴۶ درصد برندهای معروف دنیا رعایت نمی شود و ۱۶ درصد برندها که دارای استراتژی بازاریابی دیجیتال هستند، آن را داخل برنامه بازاریابی خود لحاظ نکرده اند. در واقع یک سوال در اینجا مطرح می شود که شما چگونه بدون داشتن یک برنامه، می توانید انتظار پیشرفت در کسب وکار خود داشته باشید؟
اگر تابحال هیچ برنامه برای تولید استراتژی بازاریابی دیجیتال خود نداشته اید یا اگر هم داشته اید، آن را جدی نمی گرفتید، از همین حالا هم می توانید اقدام کنید. یادتان باشد که هیچ وقت برای شروع کردن دیر نیست. در ادامه ؛ ما قصد داریم ۵ گام را که به شما کمک می کند تا بتوانید استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را بهینه کنید، معرفی کنیم.
این نکته را به یاد داشته باشید که نوشتن این استراتژی باعث بهینه سازی سایت، سئو و در نتیجه افزایش فروش محصولات و خدمات شما می شود. پس باید خیلی به این مساله دقت کنید. چشم ها را باید شست و با دید دیگر به آن نگاه کنید.
۱٫ بدانید که چی می خواهید
اگر مغازه دار یا صاحب یک شرکتی باشید که با افراد زیادی سروکار داشته باشید، همیشه از مشتریان و کاربرانی که نمی دانند چی می خواهند و وارد فروشگاه شما می شوند، گله دارید. آن ها نه تنها وقت شما می گیرند، بلکه ممکن است مانع فروش و رسیدگی شما به دیگر مشتریان شوند. این مساله برعکس هم وجود دارد. خود شما باید بدانید که چه می خواهید. آیا به دنبال فروش محصول هستید؟ آیا به دنبال معرفی خدمات خود هستید؟
اول از همه، هدف ماموریت خود را تعیین کنید. بدانید که وقتی کاربری وارد سایت می شود، چه فعالیت هایی را باید انجام بدهد. شما چه انتظاری از او دارید. این هدف را به مشتری نشان دهید. یعنی اگر فروشگاهی هستید، از قالب فروشگاهی استفاده کنید. اگر شرکتی هستید، از قالب شرکتی استفاده کنید. گام اول برای نوشتن استراتژی بازاریابی دیجیتال، تعیین هدف و نوع ماموریت است.
اگر ماموریت را تشخیص دهید، می دانید که چه نوع افرادی را برای رسیدن به هدف خود باید استخدام کنید. همچنین می دانید که در کجا باید تبلیغ کنید و بودجه خود را به درستی استفاده کنید.
۲٫ گذشته را تحلیل و بررسی کنید و از آن یاد بگیرید
تحلیل نقاط ضعف و قوت استراتژی بازاریابی دیجیتال گذشته، می تواند به شما کمک کند که برروی مواردی که واقعا مناسب کسب وکارتان است، تمرکز کنید. برای همین بهتر است که بعد از تعیین هدف، برنامه قبلی خود را حتما بررسی کنید. آن ها را بررسی کنید که تا چه اندازه براساس خط مشی هدف شما پیش رفته اند.
اما چگونه استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را بررسی کنیم؟
-
یک دوره زمانی را که فکر می کنید در آن موقع، بهترین برنامه و فروش داشته اید، تعیین کرده و از طریق گوگل آنالیتیک، آن را بررسی کنید.
-
با استفاده از ابزار Google Benchmarking Report، پیشرفت اکانت خود را نسبت به سایر رقبا در مدت زمان معینی بررسی کنید.
-
استراتژی بازاریابی دیجیتال رقبای خود را صددرصد بررسی کنید.
-
حتما از خودتان بپرسید چه مواردی را من باید تحلیل کنم؟ برای مثال باید میزان فروش خود را بررسی کنم؟ میزان تماس با فروشگاه را بررسی کنیم. بر اساس معیار خود این تحلیل را انجام دهید.
۳٫ به یاد داشته باشید که با چه کسی دارید صحبت می کنید.
هیچگاه برنامه استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را فراتر از محدوده مشتریان اصلی کسب وکار خود، فراتر نبرید. شما تقریبا مشتریان اصلی خود را میشناسید و می دانید که در کجا باید به دنبال آن ها بگردید. اشتباه در تشخیص مشتری، می تواند به قیمت نابودی کسب و کارتان تمام شود. بهتر است که نکات زیر را برای این مرحله درنظر بگیرید:
-
اطلاعات آماری مشتریان خود را جمع آوری کنید. اطلاعاتی مانند سن، جنسیت، موقعیت.
-
مشکلاتی که بیشتر کاربران تا به حال داشته اند به همراه راه حل آن ها جمع آوری نمایید.
-
احساسات کاربران خود را در نظر بگیرید. کاربران و مشتریان وقتی بدانند که شما قصد دارید که با بازی کردن احساسات آن ها، کالای خود را به فروش برسانید، حس اعتمادشان را نسبت به شما از دست می دهند.
-
با استفاده از ویژگی Audience Report، می توانید خصوصیات اصلی کاربران هدف سایت خود مانند جنس، سن و شغل را تعیین کنید.
۴٫ ابزار خود را تعیین کنید
سه ابزار مهمی که حتما باید قبل از نوشتن استراتژی بازاریابی دیجیتال آن ها را تعیین کنید عبارتند از: بودجه، کانال های بازاریابی و افراد تیم. تعیین منابع قبل از اجرا و شروع هر کاری خیلی مهم است مخصوصا اینکه اگر بخواهید در دنیای اینترنت فعالیت کنید. چون همانطور که می دانید برای موفق تر شدن یک سایت، نیاز به تیم متخصص داریم و هیچگاه یک نفر نمی تواند سایت خود را به تنهایی درصفحه اول گوگل قرار دهد.
در هر کدام از این ابزارها برای برنامه استراتژی بازاریابی دیجیتال چه نکاتی را باید در نظر بگیریم و در واقع چگونه تعیین کنیم:
تعیین بودجه:
-
بودجه کلی برای استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را تعیین کنید.
-
اطلاعات گذشته را بررسی کنید ( برای مثال کانال هایی که باعث صرفه جویی در هزینه گردیده است را تعیین کنید.)
-
تصمیم بگیرید که آیا قصد استفاده از تبلیغات هزینه بر را دارید یا خیر.
-
برای هر کانال بازاریابی خود بسته به نوع بازخورد آن، بودجه ای اختصاص دهید.
-
اگر با توجه به بودجه اختصاص داده شده، نتوانستید نتیجه دلخواه خود را بدست بیاورید، آن را بررسی کنید. ممکن است که بودجه کم اختصاص داده بودید یا روش تان اشتباه بوده است.
تعیین افراد:
-
اعضای تیم خود را بازنگری کنید و توانایی هرکدام را بررسی کنید که در مدت فعالیت، آیا پیشرفت داشته است یا خیر. این را بدانید که برای یک استراتژی بازاریابی دیجیتال قوی، نیاز به اعضای تیم قوی دارید.
-
تعیین کنید که آیا نیاز به استخدام فرد جدیدی دارید یا خیر.
-
تعیین کنید که آیا تمامی فعالیت های استراتژی بازاریابی دیجیتال شما باید در شرکت انجام شود یا به صورت دورکاری هم می توان آن ها را انجام داد.
-
هر عضو را مجبور به نوشتن گزارش از روند انجام فعالیت هایی که در استراتژی بازاریابی دیجیتال تعیین شده است، کنید.
تعیین کانال ها:
-
تمامی کانال هایی که در استراتژی بازاریابی دیجیتال قبلی خود برای گسترش کسب وکار تعیین کرده بودید را بررسی کنید که میزان پیشرفت و پسرفت هرکدام چقدر بوده است.
-
تعیین کنید که در هرکانال به دنبال چه چیزی هستید و در هر کانال چه فعالیتی می توانید انجام دهید.
۵٫ برنامه ریزی کنید
برنامه ریزی داشته باشید اما همیشه به آن تکیه نکنید. حتما با خواندن این جمله شک کرده اید که منظور ما چیست. هر برنامه ریزی که برای استراتژی بازاریابی دیجیتال نوشته می شود، برای یک مدت محدود قابل اجرا است. با توجه به سرعت زیاد تغییر تکنولوژی، رفتار مشتری اصلا قابل شناسایی نیست و علاوه براین هر مشتری نیز رفتار مخصوص به خود را دارد. پس این را بدانید که برنامه استراتژی بازاریابی دیجیتال شما یک تاریخ انقضا محدودی دارد و همیشه باید براساس تقویم کار خود را پیش ببرید.
توصیه می کنیم که یک تقویم برای استراتژی بازاریابی دیجیتال خود داشته باشید و نکات زیر را در آن رعایت کنید:
-
با استفاده گوگل کلندر، یک جدول زمانی تهیه کنید و آن را با اعضای تیم خود به اشتراک بگذارید.
-
کمپین و مناسب های مهم را به طور خاص مشخص کنید.
-
هر هفته میزان پیشرفت خود را بررسی کنید و میزان پیشرفت و پسرفت خود را در یک جدول زمانی قرار دهید.
-
وظایف را روزانه، هفتگی و ماهانه تعیین کنید که این وظایف بستگی به هدف و فعالیت هایی که است که در کسب وکار برای بهبود استراتژی بازاریابی دیجیتال می خواهید انجام بدهید، متفاوت است.
برگرفته از مقالات زیر
digital marketing strategy
building an effective digital marketing strategy
steps powerful digital marketing strategy
اصطلاح بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) از دو دهه پیش تاکنون به عنوان زیرمجموعهای از مدیریت بازاریابی و نیز مدیریت تبلیغات مورد اشاره قرار میگیرد.
اما با توجه به توسعه فناوری اطلاعات طی سالهای اخیر، افزایش متوسط زمان آنلاین بودن کاربران، استفاده گسترده از موبایل و افزایش ضریب نفوذ اینترنت در جهان، امروزه به عنوان یک دانش و تخصص مستقل مورد توجه قرار میگیرد.
سایت HubSpot که از سایتهای معتبر در حوزه بازاریابی دیجیتال و استراتژی محتوا محسوب میشود در تعریف بازاریابی دیجیتال به این نکته اشاره کرده است که این عبارت، یک چتر مفهومی محسوب میشود.
به عبارت دیگر، به جای اینکه بتوان تعریف مستقیمی برای آن ارائه کرد، بهتر است همهی آن تکنیکها و ابزارهایی را بشناسیم که زیر عنوان دیجیتال مارکتینگ قرار میگیرند.
اگر چه تعریف واحدی از بازاریابی دیجیتال در دست نیست، اما به نظر میرسد بتوان تعریف زیر را تا حد خوبی، فصل مشترک توضیحات رایج در زمینه بازاریابی دیجیتال در نظر گرفت :
بازاریابی دیجیتال شامل مجموعه همه ابزارها و فعالیتهایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال (وب، اینترنت، موبایل یا سایر ابزارهای دیجیتال) مورد استفاده قرار میگیرند.
ابزارهای بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ
موارد زیر، نمونههایی از ابزارهای بازاریابی دیجیتال محسوب میشوند:
بازاریابی توسط موتورهای جستجو (SEM) [شامل ترافیک ارگانیک و خریداری شده]
بهینه سازی برای موتورهای جستجو (سئو)
بازاریابی محتوا (Content Marketing)
بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing)
بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing)
استراتژی محتوا (Content Strategy)
تبلیغات بر اساس کلیک (PPC)
اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing)
تبلیغات بنری (Banner Advertising)
ایمیل مارکتینگ
بازاریابی موبایلی یا موبایل مارکتینگ (یا اصطلاح قدیمی آن: تبلیغات موبایلی)
بازاریابی از طریق همکاری در فروش (Affiliate Marketing)
تولید محتوا
بازاریابی ویروسی دیجیتال (Digital Viral Marketing)
گاهی در فهرست ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، به تبلیغات هدفمند و سفارشی شده (Targeted Advertising) و نیز تبلیغ مستقیم (Native Advertising) هم اشاره میشود.
p>

در این نوشته به ۷ نکته مهم که به شما کمک میکند استراتژیهای بازاریابیتان در دنیای دیجیتال را تدوین کنید، اشاره میکنیم. شما با رعایت این استراتژیها میتوانید به اهدافی که برای کسبوکارتان در نظر گرفتهاید، برسید.
منبع:modireweb.com
در دنیای مدرن امروزی اگر بخواهید شرکت شما سری در بین سرها داشته باشد باید بازاریابی دیجیتال را جدیتر بگیرید. این روزها مشتریان و شرکتهای تجاری زمان زیادی از وقت خود را در فضای آنلاین سپری میکنند در نتیجه باید به دنبال راهی باشید تا در فضای دیجیتال نیز همراه مشتریان خود باشید.
از طرف دیگر زمانی که قصد توسعه تجارت خود را دارید، پیادهسازی بازاریابی دیجیتال که همیشه هم در حال تغییر و پیشرفت است دشوارتر خواهد شد. به این ترتیب باید استراتژیهایی را برای بازاریابی دیجیتال دنبال کنید که چالاکی مجموعه شما را نگیرد و بتوانید باسرعت به تجارت و کسبوکار خود رونق بیشتری ببخشید.
به همین منظور برای راحتی شما در ادامه به ۷ استراتژی کارآمد در بازاریابی دیجیتال اشاره خواهیم کرد که مدیران بازاریابی و پرسنل واحد فروش شرکت میتوانند به کمک این استراتژیها بدون ایجاد وقفهای در کارآیی شرکت، فروش بهتری را تجربه کنند. اگر هم هنوز در ابتدای راه هستید و دید درستی در خصوص استراتژی بازاریابی دیجیتال در ذهن شما نقش نبسته است، بد به دل خود راه ندهید چرا که به تمامی پرسشهایی که در ذهن شما مطرح شده است در ادامه پاسخ خواهیم داد.
استراتژی دیجیتال چیست؟
به زبان ساده میتوان گفت استراتژی بازاریابی دیجیتال مجموعهای از فرآیندها است که با کمک ابزارهای آنلاین شما را به هدفهایی که برای پیشرفت مجموعه خود در نظر دارید میرساند. در همین ابتدا به این نکته نیز اشاره کنیم که عبارت استراتژی ممکن است واهمهای را در دل شما ایجاد کند، اما باز هم نگران نباشید چرا که منظور اصلی ما از استراتژی در این متن، ایجاد سازوکار موثر برای بازاریابی دیجیتال است.
به عبارت دیگر میتوان گفت منظور از استراتژی تدوین نقشهای از انجام کارهایی است که شما را به هدف یا هدفهای مطلوبتان نزدیک میکند. برای نمونه ممکن است هدف ایدهآل شما افزایش فروش ۲۵ درصدی محصولات شرکت از طریق وبسایت نسبت به سال گذشته باشد. بسته به ابعاد تجارتی که به آن مشغول هستید استراتژی دیجیتال شما ممکن است شامل هدفهای متفاوت و قسمتهای مختلفی باشد.
ناگفته نماند علیرغم سادهسازی که از تعریف استراتژی داشتیم باز هم بدون شک در ابتدای راه ممکن است با دشواریهایی روبرو شوید. برای اینکه فرآیند ایجاد کمپین بازاریابی دیجیتال در ذهن شما راحتتر نقش ببندد اجازه دهید ببینیم کمپین بازاریابی دیجیتال چیست و از چه اجزاء سازندهای تشکیل شده است و این قسمتها چگونه میتوانند به فروش آنلاین محصولات شما کمک کنند.
کمپین بازاریابی دیجیتال چیست؟
به سادگی ممکن است استراتژی دیجیتال را با کمپین بازاریابی دیجیتال اشتباه بگیرید، به همین دلیل در ادامه به روش تشخیص این دو اشاره خواهیم کرد.
همانگونه که در بالا اشاره کردیم استراتژی دیجیتال مجموعهای از عملکردها است که به شما کمک میکند به هدفهای ایدهآل مجموعه برسید. از طرف دیگر کمپین بازاریابی دیجیتال اجزاء سازنده یا عملکردهایی هستند که در داخل استراتژی دیجیتال طرح ریزی شده و مجموعه را به سمت هدف نهایی خود به پیش میبرند.
اجازه دهید برای روشنتر شدن این موضوع مثالی بزنیم، فرض کنیم تصمیم گرفتهاید کمپینی راهاندازی کنید تا از این طریق بهترین محتواهای خود را در توئیتر منتشر کنید تا مخاطبین بیشتری را از این کانال جذب کنید. این کمپین قسمتی از استراتژی مجموعه شماست تا سرنخهای بیشتری را از مشتریان احتمالی و بالقوه بدست بیاورید.
به این نکته توجه داشته باشید که حتی اگر اهداف بلند مدتی را در کمپین دنبال میکردید و این کمپین به مدت چند سال به طول میانجامید، باز هم این کمپین نمیتوانست استراتژی بازاریابی دیجیتال شما به حساب بیاید، این کمپین حالت یک تاکتیک و ترفند را دارد که در کنار سایر کمپینها شما را به اهدافی که در استراتژی دیجیتال تدوین کردهاید نزدیک میکند.
امیدواریم با مثالی که در بالا به آن اشاره شد تفاوت استراتژی دیجیتال و کمپین بازاریابی دیجیتال در ذهن شما به درستی نقش بسته باشد، اکنون زمان آن فرا میرسد که ببینیم چگونه میتوانید استراتژی دیجیتال مجموعه خود را تدوین کنید.

چگونه باید استراتژی دیجیتال جامعی تدوین کنیم؟
۱٫ شخصیت خریدار شرکت خود را ایجاد کنید
در تجارت آفلاین و آنلاین باید مشتریان خود را بشناسید. استراتژی بازاریابی دیجیتال زمانی بهترین عملکرد خود را دارد که بر اساس شخصیت خریدار بنا شده باشد، به این ترتیب اولین گام در تدوین استراتژی دیجیتال، تعریف شخصیت خریدار است.
شخصیت خریدار هویتی فرضی است که بر اساس مشتریان ایدهآل یک مجموعه تعریف میشود، فرآیند تعریف شخصیت دیجیتال از طریق تحقیق و پرسوجو از مشتریان فعلی شرکت انجام خواهد شد. اطلاعاتی که برای تعریف شخصیت خریدار جمعآوری میکنید باید از افراد واقعی بدست آمده باشد، اگر در تعریف شخیصتهای خریدار از حدس و گمان استفاده کنید احتمال زیادی وجود دارد که استراتژی بازاریابی شما به بیراهه برود.
برای اینکه شخصیت خریدار تجارت شما با دقت بیشتری تعریف شوند، بهتر است از ترکیبی از مشتریان واقعی، مشتریهای احتمالی و مشتریانی خارج از بانک اطلاعاتی شرکت که در یک راستا با مخاطبین هدف شما هستند، کمک بگیرید.
کسبکارها برای برای تعریف شخصیت خریدار به چه اطلاعاتی نیاز دارند؟
پرسش به این پاسخ بسته به نوع تجارتی که به آن مشغول هستید متفاوت است، همانگونه که شما بهتر از ما میدانید مدلهای مختلفی در تجارت استفاده میشود که در این زمینه به مدل B2B یا تجارت شرکت با شرکت و مدل B2C یا تجارت شرکت با مصرف کننده میتوان اشاره کرد، گران یا ارزان بودن کالاهای شما نیز در تعریف شخصیت خریدار تاثیر دارد. برای این کار میتوانید از نکتههای زیر کمک بگیرید، این نکتهها بر اساس نوع تجارت شما ممکن است نیاز به بهینهشدن داشته باشد.
کمیت اطلاعات
ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) به شما کمک میکند تا به راحتی موقعیت مکانی کاربرانی که گوگل به وبسایت شما روانه میکند را شناسایی کنید.

بسته به نوع تجارت شما ممکن است دانستن سنوسال مشتریان در تعریف شخصیت خریدار تاثیر داشته باشد. بهترین راه شناسایی مواردی است که مشتریان احتمالی شما به آنها تمایل نشان میدهند، این اطلاعات را میتوان از بانک اطلاعاتی مشتریان خود نیز بدست آورید.
بهترین راه برای کسب اطلاعات حساسی نظیر میزان درآمد مشتریان را میتوان مصاحبه با آنها دانست. فرمهای پرسوجوی آنلاین نیز میتواند گزینه مناسبی برای آشنایی با سطح درآمد مشتریان باشد.
شغلی که برای شخصیت خریدار تعریف میکنید را میتوان بر اساس اطلاعات فعلی مشتریان بدست آورد، این فرآیند اگر به تجارت شرکت با شرکت مشغول هستید به سادگی مشخص میشود.
کیفیت اطلاعات
بسته به نیازی که کالا یا سرویس شما برای مشتری برطرف میکند، میتواند هدفهای شخصیت خریدار شما شکل بگیرد. پیشنهاد میکنیم برای دقت بیشتر در تعریف هدفهای شخصیت خریدار با مشتریان فعلی مجموعه خود مصاحبه کنید. همکارانی که در واحد خدمات پس از فروش فعالیت میکنند نیز اطلاعات خوبی را در اختیار شما قرار میدهند.
برای بدست آوردن اطلاعات دقیق در این زمینه نیز میتوانید با مشتریان فعلی مجموعه و همکاران واحد خدمات پس از فروش مصاحبه کنید.
صحبت با مشتریان فعلی شرکت و افرادی که به لحاظ سلیقه در راستای مشتریان هدف شما فکر میکنند، میتواند دید خوبی برای تعریف سرگرمیهای شخصیت خریدار شرکتتان، به شما دهد. برای نمونه دانستن اینکه مشتریان شما به ورزش و سلامت و تندرستی اهمیت میدهند، میتواند برای شرکتهایی که در حرفه پوشاک فعالیت میکنند دورنمای خوبی را برای تولید محتوای مناسب با این مشتریان بدهد.

با مشتریان و افرادی که سلیقههای آنها در راستای مخاطبین هدف مجموعه شماست صحبت کنید تا با اولویتهای خریداران خود آشنا شوید. برای نمونه اگر شرکت نرمافزاری دارید که از مدل تجارت شرکت با شرکت پیروی میکند، به احتمال زیاد مشتریان شما کیفیت بالای پشتیبانی را نسبت به قیمت یک محصول ترجیح میدهند.
اطلاعاتی از این دست باعث میشود تا با دقت بیشتری شخصیت خریدار مجموعه خود را تعریف کرده و اطمینان خاطر حاصل کنید که استراتژی بازاریابی آنلاین مجموعه شما در مسیر درستی پیش میرود.
۲٫ هدفهای مجموعه را شناسایی کرده و ابزار لازم را پیدا کنید
هدفهای بازاریابی شما باید همیشه در راستای اهداف زیربنایی مجموعه تعریف شوند. برای نمونه اگر افزایش ۲۰ درصدی از فروش آنلاین به عنوان هدف شرکت مشخص شده است، وظیفه شما به عنوان بازاریاب آنلاین ایجاد سازوکاری است که از آن طریق بتوانید ۵۰ درصد مشتریان بیشتری نسبت به سال گذشته به وبسایت خود جذب کنید.
از طرف دیگر هدف شما هر چه که باشد باید بدانید چگونه این اهداف را ارزیابی کنید. اینجاست که اهمیت ابزارهای مورد نیاز برای بازاریابی آنلاین مشخص میشود. محاسبه میزان اثربخشی استراتژی دیجیتال برای هر شرکت متفاوت است، همچنین باید این محاسبه نسبت به معیارهایی که برای هدف شرکت خود در نظر گرفتهاید انجام شود. محاسبه اثربخشی استراتژی دیجیتالی که در پیش گرفتهاید برای آینده شرکت شما کاملا حیاتی است، چرا که پارامترهای مورد نظر در این بررسی میتوانند برای بهینه کردن این استراتژیها در آینده به خدمت گرفته شوند.
بهتر است در ابتدا نگاهی کلی به ابزارها و کانالهایی که برای بازاریابی دیجیتال در اختیار دارید داشته باشید، این کار باعث میشود در آینده در حین تدوین استراتژیهایتان دچار سردرگمی نشوید. رسانههایی که در اختیار دارید به شما کمک میکنند تا ابزار و کانالهای بازاریابی دیجیتال را دستهبندی کنید. برای روشنتر شدن این موضوع اجازه دهید این رسانهها را به تفکیک شرح دهیم:
رسانههایی که مالک آنها هستید
در این قسمت منظور داراییهای دیجیتالی است که برند یا شرکت شما مالک آنهاست. وبسایت، حسابکاربری شرکت در شبکههای اجتماعی، محتواهایی که در بلاگ منتشر کردهاید و سایر کانالهای دیجیتالی که شرکت شما کنترل کاملی بر روی آنها دارد را میتوان در این گروه قرار داد.
.jpeg)
رسانههایی که آنها را بدست آوردهاید
در این قسمت منظور میزان تعریف و صحبتهایی است که درباره برند شما در سایر محافل مطرح میشود. بازنشر محتوای شما در سایر وبسایتها، پستهایی که کاربران مهمان قرار میدهند و ارتباطی که در شبکههای اجتماعی برقرار میکنید را میتوان در گروه رسانههایی قرار داد که آنها را بدست آوردهاید، بهعبارت دیگر این رسانهها ماحصل شناخت برند شما توسط مشتری هستند.
اشاره به برند یا محصولات شما در محافل خبری، نوشتن نقدوبررسیهای مثبت درباره کالا یا خدمات شرکت و اشتراکگذاری محتوای بلاگتان در شبکههای اجتماعی، را نیز میتوان در گروه رسانههایی قرار داد که آنها را به دست آوردهاید.
رسانههایی که خریداری کردهاید
همانگونه که از نام آن پیداست در این قسمت با ابزار و کانالهایی طرف هستیم که برای بدست آوردن آنها هزینهای پرداخت کردهاید تا به کمک این ابزارها مشتریان خود را جذب کنید. در این زمینه میتوان به Google Adwords، پستهایی که بابت انتشار آن در شبکههای اجتماعی پول پرداخت کردهاید، تبلیغات مستقیم در وبسایتها و رپورتاژهای خبری اشاره کرد.
تمامی رسانههایی که در بالا به آنها اشاره کردیم را در یک فایل اکسل جمعآوری کنید تا تصویر درستی از رسانههایی که مالک آنها هستید، رسانههایی که آنها را بدست آوردهاید و رسانههایی که آنها را خریداری کردهاید در ذهن شما شکل ببندد.
ممکن است برای رسیدن به هدف اصلی مجموعه، از تمامی این کانالها در تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال کمک بگیرید. برای نمونه فرض کنیم شما محتوایی در یکی از صفحههای فرود وبسایت گذاشتهاید تا بتوانید از مشتریهای جدید سرنخ بدست آورید. در این شرایط برای بیشتر کردن تعداد سرنخهایی که بوسیله این محتوا بدست آمده است ممکن است نیاز داشته باشید تا آن را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید. ممکن است کاربرانتان محتوای شما را در حسابهای کاربری شخصی خود به اشتراک بگذارند و ترافیک بیشتری راهی صفحهفرود مورد نظرتان کنند. چنین فرآیندی را در گروه رسانههایی قرار میدهیم که بدست آوردهاید. از طرف دیگر برای تضمین بیشتر موفقیت یک محتوا ممکن است آنرا در صفحه فیسبوکی که برای برند خود خریداری کردهاید قرار دهید تا از این طریق این محتوا توسط کاربران هدف بیشتری نیز دیده شود.
اینگونه میشود که به کمک سه گروه مختلف از رسانههایی که در اختیار دارید میتوانید به هدفهای اصلی مجموعه دست پیدا کنید. به این نکته نیز باید اشاره کنیم که اجباری برای استفاده از این سه گروه رسانه ندارید و بسته به صلاحدید مجموعه میتوانید اقدام کنید. با این حساب اگر رسانههایی که مالک آنها هستید و یا بدست آوردهاید، عملکرد خوبی دارند، نیازی به سرمایهگذاری برای خرید رسانه نیست. در نتیجه باید بهترین راهحلی که شما را به هدف اصلی مجموعه نزدیک میکند بررسی کرده و سپس کانالهایی که بهترین دستاورد را دارند، در استراتژی دیجیتال خود به خدمت بگیرید.
۴٫ رسانههایی که مالک آنها هستید را بازبینی کنید
به جرات میتوان گفت رسانههایی که مالک آنها هستید در قلب بازاریابی دیجیتال مجموعه شما قرار گرفتهاند.
هر نوع پیامی که از جانب برند شما منتشر شود در گروه محتوا قرار میگیرند، این پیام میتواند مطالب قسمت «درباره ما» در وبسایت شما باشد یا اینکه توضیحات کالا، پستهای بلاگ، کتابهای الکترونیک، تصاویر اینفوگرافی و پستهای شما در شبکههای اجتماعی را تشکیل دهد. محتوا به تبدیل مخاطبین وبسایت به مشتریان احتمالی و بالقوه کمک میکند، از طرف دیگر محتوا باعث میشود تا برند شما در فضای آنلاین بیشتر شناخته شود. محتوایی که به خوبی بهینهسازی شده باشد تاثیر زیادی در ارتقا رتبه وبسایت در موتورهای جستجو خواهد داشت. با در نظر گرفتن این موارد باید گفت هر هدفی که مشخص کرده باشید، باز هم برای تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال نیاز به محتوایی دارید که مالک آن باشید.
در نتیجه برای تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال باید تصمیم بگیرید چه نوع محتوایی میتواند شما را به رسیدن به هدفهایی که در نظر دارید کمک کند. برای نمونه اگر هدف شما افزایش ۵۰ درصدی مخاطبان وبسایتتان نسبت به سال گذشته است، بعید به نظر میرسد مطالبی که در صفحه «درباره ما» یادداشت کردهاید بتواند به شما در رسیدن به این هدف کمک کند.
در این صورت ممکن است یک کتاب الکترونیک که در ازای ثبتنام اطلاعات کاربر به رایگان در اختیار وی قرار میگیرد بتواند بازخورد بهتری در جذب مشتریان جدید داشته باشد. در ادامه توضیحات کوتاهی در خصوص فرآیند انتخاب بهترین محتوا برای رسیدن به اهداف بازاریابی دیجیتال خواهیم داد:
محتواهای فعلی خود را بررسی کنید
فهرستی از محتواهای فعلی که پیش از این تهیه کردهاید را آماده کرده و این محتواها را بر اساس عملکردی که پیش از این داشتهاند و در راستای هدفهای فعلی مجموعه رتبهبندی کنید. برای نمونه اگر هدف شما جلب مشتریان بالقوه است، محتواهای فعلی خود را به گونهای رتبهبندی کنید که در سال گذشته بیشترین بازخورد را در جذب مخاطب جدید داشتهاند. این محتوا ممکن است یک پست در بلاگ، یک کتاب الکترونیک یا حتی یکی از صفحههای وبسایت باشد که به خوبی در جذب مخاطب تاثیر داشته است. هدف از انجام چنین کاری، تمیز دادن محتواهایی که تاکنون بازخورد خوبی داشتهاند از محتواهایی است که در یکسال گذشته نتیجه خوبی را به دنبال نداشتهاند، از این طریق میتوانید نقشه دقیقتری برای تولید محتوا در آینده بکشید.

اشکالات محتواهایی که تاکنون تولید کردهاید را مشخص کنید
بر اساس شخصیت خریداری که تعریف کردهاید، مشکلات و نقصهای محتواهایی که تولید شده است را پیدا کنید. برای نمونه اگر شرکتی فعال در زمینه آموزش ریاضی هستید و متوجه شدهاید که مخاطبانتان در پیدا کردن راه جالبی برای مطالعه مشکل دارند و تاکنون شما محتوایی در جهت پاسخ به این نیاز آماده نکردهاید، اکنون زمان مناسبی است که این نقص را جبران کرده و محتوایی در این زمینه تولید کنید.
با بررسی محتواهای که پیش از این تولید کردهاید ممکن است متوجه شوید کتاب الکترونیکی که در یکی از صفحههایفرود برای دانلود گذاشتهاید بازخورد خوبی نسبت به سایر محتواها نظیر وبینار داشته است. با این حساب در مثالی که برای شرکت فعال در زمینه آموزش ریاضی زدیم، شاید بد نباشد تا کتاب الکترونیکی را با عنوان «چگونه بهترین و موثرترین شیوه مطالعه کردن را پیدا کنیم» تولید کنید.
نقشه تولید محتوای جدیدی را طراحی کنید
بر اساس اطلاعاتی که در شناسایی نقصهای محتواهای فعلی خود بدست آوردهاید، یک نقشه جدید برای تولید محتوا ترسیم کنید، در این نقشه جدید تمرکز شما باید بر روی محتوایی باشد که به شرکتتان در جهت رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده کمک میکند. این نقشه باید شامل موارد زیر باشد:
-
عنوان
-
قالب
-
هدف
-
شیوههای تبلیغ
مثلا میتوانید مناسبتهای مهم را پیدا کرده و برایشان محتوایی اختصاصی تهیه کنید. پیشنهاد میکنیم اطلاعات مالی و بودجهای که قرار است برای تولید محتوا در نظر بگیرید را مشخص کنید. این کار به شما کمک میکند با توجه به بودجهای که در اختیار دارید تصمیم بگیرید که محتوا باید توسط شما و همکاران شرکت تولید شود یا فرآیند تولید آنرا میتوانید به شرکتها و افرادی که تخصص این کار را دارند واگذار نمایید.

۵٫ وضعیت رسانههایی که بدست آوردهاید را نیز بررسی کنید
بررسی وضعیت رسانههایی که آنها را بدست آوردهاید در مقابل هدفهایی که در پیش رو دارید به شما کمک میکند تا ایدههای بهتری دارند در ذهن شما شکل بگیرد. کانالهایی که از طریق آنها ترافیک جذب وبسایت شما میشود را پیدا کرده و هرکدام از این منابع را نسبت به اثربخشی که دارند رتبهبندی کنید. در این زمینه گوگل آنالیتیک یا سورس ریپورت (Source Reports)، ابزارهای خوبی را در اختیار شما قرار میدهد.
بررسی وضعیت رسانههایی که آنها را بدست آوردهاید به شما کمک میکند مقالههای که ترافیک بهخصوصی را راهی وبسایت شما کردهاند را پیدا کنید. از طرف دیگر ممکن است متوجه شوید شبکه اجتماعی لینکدین برای شما بازخورد بهتری را به دنبال داشته است. هدف اصلی از بررسی وضعیت رسانههایی که آنها بدست آوردهاید، این است که تصویر کاملی از رسانههایی که به شما در رسیدن به هدف اصلی مجموعه کمک میکنند در ذهن شما نقش ببندد، این آمار به شما کمک میکند رسانههایی که عملکرد خوبی نداشتهاند را نیز شناسایی کنید. ناگفته نماند که در دنیای وب، همیشه با موارد جدیدی روبرو هستیم، در نتیجه پیشنهاد میکنیم اگر به رسانه جدیدی برخورد کردید، بیگدار به آب نزنید و تمام وقت و انرژی خود را صرف آن نکنید، از طرف دیگر نباید آن را کنار بگذارید و باید سعی کنید با انتشار محتوا و تعامل اندک با این رسانه، میزان اثربخشی آنرا در جذب ترافیک به وبسایت سنجش کنید.
۶٫ بررسی رسانههایی که خریداری کردهاید را فراموش نکنید
در این فرآیند نیز باید مواردی که در قسمتهای قبل اشاره کردیم را در نظر داشته باشید، باید عملکرد هر کدام از رسانههایی که خریداری کردهاید را بررسی کنید، در این زمینه میتوان هزینههایی که در Google Adwords، فیسبوک، توئیتر و سایر شبکههای اجتماعی انجام دادهاید را محاسبه کنید تا مشخص شود این شبکهها تا چه اندازه توانستهاند شما را به اهدافی که در نظر داشتهاید نزدیک کنند.
برای نمونه اگر هزینه زیادی برای Google Adwords خرج کردهاید و بازخورد خوبی از این طریق دریافت نکردهاید ممکن است زمان آن رسیده باشد که رویکرد جدیدی را در پیش بگیرید و در سایر پلتفرمهای تبلیغاتی هزینه کنید.
باید در نهایت ایده کلی از پلتفرمهای مختلفی که برای آنها هزینهای پرداخت کردهاید در ذهن شما شکل بگیرد. تا از این طریق نسبت به ادامه اختصاص هزینه به این پلتفرمها یا حذف آنها تصمیمگیری کنید.
۷٫ جمعبندی
فرآیند طراحی نقشه و تحقیقات که در بالا به تفضیل به آنها اشاره کردیم به شما کمک میکند تا دید کاملی نسبت به تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال در ذهن شما نقش ببندد. در ادامه برای یادآوری هم که شده به مواردی که تاکنون به آنها پرداختیم اشاره خواهیم کرد:
-
ایجاد شخصیت خریدار با جزئیات کامل؛
-
مشخص کردن یک یا چند هدف دقیق برای بازاریابی؛
-
جمعآوری فهرستی از تمامی رسانههایی که در اختیار دارید؛
-
بررسی تمامی رسانههایی که در اختیار دارید؛
-
طرح نقشه برای استفاده از محتواهایی که تولید کرده یا میخواهید تولید کنید.
پس از آنکه به تمامی این موارد پرداختید زمان آن فرا میرسد تا استراتژی بازاریابی دیجیتال خود را تدوین کنید. استراتژی شما باید اولویتها و عملکردهایتان را برای رسیدن به هدفی که مشخص کردهاید ترسیم کند.
از طرف دیگر نیاز دارید تا استراتژی بلند مدت مجموعه را نیز در این قسمت مشخص کنید، در بیشتر مواقع مدت زمان ۱۲ ماه، فرصت مناسبی برای تدوین استراتژی بلند مدت است، اما این زمان بسته به نوع تجارت شما میتواند تغییر کند. برای نمونه:
-
در ابتدای سال ممکن است قصد داشته باشید بلاگی راهاندازی کرده و مطالب آن را به صورت هفتگی در طول سال آپدیت کنید.
-
اوایل تابستان ممکن است برنامه داشته باشید تا یک کتاب دیجیتال جدید منتشر کرده و هزینهای را برای تبلیغات اختصاص دهید.
-
اوایل پاییز ممکن است اوج بازار شما باشد و در نتیجه فکر کنید برای بهینهسازی محتوایی که تولید کردهاید چه باید کنید.
-
در اوایل زمستان ممکن است بخواهید تمرکز بیشتری بر روی رسانههایی که بدست آوردهاید، داشته باشید و تاثیر آنها بر روی مشتریان دنبال کنید، تا از این طریق کانالهایی که ترافیک بیشتری را در هفتههای اوج فروش داشتهاند را شناسایی کنید.
با اتخاذ این رویکرد، میتوانید چارچوب مشخص و زمانبندی شدهای را برای کارهایی که باید انجام شود تعیین کنید.
مسیر موفقیت در استراتژی بازاریابی دیجیتال
مستنداتی که برای استراتژی شرکت تهیه کردهاید تنها مختص شرکت شما خواهد بود. به همین دلیل نمیتوان قالب از پیش طرح ریزی شدهای را در اختیار شرکتها برای تدوین استراتژی دیجیتال قرار داد. به خاطر داشته باشید استراتژی بازاریابی دیجیتال را به این دلیل تدوین میکنیم تا به کمک آن عملکردهایی را که به رسیدن به هدف شرکت شما در یک بازه زمانی مشخص منجر میشود را ترسیم کنیم.
توضیحات بیشتر و دانلودصدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلودپاورپوینت کاربرد بازاریابی تهاجمی بازاریابی دفاعی در دیجیتال مارکتینگدانلود پاورپوینت کاربرد بازاریابی تهاجمی وبازاریابی دفاعی در دیجیتال مارکتینگ با فرمت pptو81اسلاید تخصصی
مشخصات فایلتعداد صفحات | 81 |
حجم | 1027 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | کاریابی و کارآفرینی |
توضیحات کاملپاورپوینت کاربردبازاریابی تهاجمی وبازاریابی دفاعی در دیجیتال مارکتینگ
هدف در بازاریابی تهاجمی بالاتر از متوسط بودن است. و همینطور کسب سود بیشتر و پیشتاز بودن در تولید و کیفیت و البته این را هم فراموش نمی کند که رابطه تنگاتنگی میان برآورده ساختن انتظارهای مشتریان و سودآوری بنگاه اقتصادی وجود دارد پس می توان گفت در بازاریابی تهاجمی ترکیبی از کیفیت، قیمت و خدمات وجود دارد که بر برآیند قیمت، کیفیت و خدمات رقبا بسیار چربش دارد.
بازاریابی تهاجمی
واحد های بازاریابی تهاجمی، زاده این ده سال اخیرند که رقابت بسیار فشرده شده است. این واحد ها بسیار حرفه ای تر از واحد های معمولی بازاریابی عمل می کنند و اجرای ماموریت هایی که واحد های عادی از انجام آن عاجزند را برعهده دارند. این واحد ها در سرعت، عملکرد، برنامه ریزی، شجاعت، شکست ناپذیری، چابکی، هماهنگی بی نظیر هستند و اولین و مهمترین اصل حاکم بر آنها حمله برای کسب مشتریان بیشتر است.
واحد بازاریابی باید مدام حمله کند اصلاً واحد بازاریابی دفاعی به چه دردی می خورد. واحد بازاریابی که تهاجمی باشد میتواند حق خود را از بازار بگیرد، مدام برای شما مشتری جور کند، سهام شرکت شما را بالا ببرد، شرکت را قوی کند، ثروت شما را زیاد کند اعتبار شما را در بازار بالا ببرد، در خریدن مواد اولیه و چانه زنی در معاملات شما را در موضع قدرت قرار دهد پس اگر شرکتی دیدید که روز به روز عقب تر می رود بعد از مدیر کل مستقیم بروید سراغ واحد بازاریابی و یقه آن را بگیرید چون این واحد بوده که بی عرضه عمل کرده. اما حالا که این قدر واحد بازاریابی تهاجمی خوب است و این همه حسن دارد ببینیم واحد بازاریابی تهاجمی چه کارهایی بلد است و چه در چنته اش دارد که باید آن را در هر شرکتی خلق کرد و اگر هست آن را تقویت کرد.
اول از همه واحد بازاریابی تهاجمی سهم بازار خود را از بخش های مشتریان اصلی حفظ می کند
قبل از هر حمله و هر تلاشی برای جذب مشتری اول باید هوای مشتریان فعلی را داشت. چون فعلاً دست به نقد دارند از ما خرید می کنند و تکیه گاه ما هستند و ما باید همیشه مواظب این عزیزان که جای پای ما را در بازار محکم می کنند باشیم. چون که ما به پشتوانه آن ها می توانیم برای بقیه قسمت های بازار نقشه بکشیم. در ثانی اگر ما نتوانیم مشتریان خودمان را راضی نگه داریم چطوری می خواهیم مشتریان جدید را راضی کنیم که محصولات ما را بخرند پس رضایت این مشتریان پیشکسوت را همیشه داشته باشید، یعنی مثلاً جنس خوب به آنها بدهیم، به آنها تخفیف بدهید، خدمات پس از فروش کاملی به آنها اعطا کنید، به خواسته هایشان توجه کنید، با آنها در ارتباط باشید و .... تا بتوانید با خیال راحت به سراغ قسمت های دیگر بازار بروید. اولین هجوم و بهترین مرحله برای کسب مشتری بیشتر،ابتدا حمله به بخشی است که به مشتریان بخش اصلی بازار شما شبیه هستند.
راز کسب سریع مشتری جدید این است که سراغ کسانی بروید که شبیه مشتریان الان شما هستند. حسن این کار در این است که شما به خوبی با خواسته های آنها آشنایید و به جهت شناختی که دارید می دانید آنها چه چیزی می خواهند چون برای امثال آنها چند سال تولید کرده اید پس مزه دهان آنها را کاملاً دارید. اتفاقاً این بخش از مشتریان بسیار راحت و بی دردسر جذب می شوند اما چیزی که اینجا مهم است این است که خیلی موقع ها این گونه مشتریان از ذهن ما دور هستند و از قلم افتاده اند اگر یک مقدار ورای عادت هر روز نگاه کنی می توانی دسته های مختلفی از آنها پیدا کنی. یک خشکشویی بزرگ را می شناختم در خیابان بهشتی که پر از ساختمان های دولتی و اداری بزرگ است کار میکرد، روزی از یک اداره خصوصی بزرگ سفارش دریافت کرد و آن سفارش تبدیل شد به قرارداد سالانه که هر ماه خشکشویی ۳۰۰ دست لباس را اتو کند و به اداره تحویل دهد صاحب خشکشویی که این قرارداد بهش مزه کرده بود یک کمی فکر کرد و گفت من چرا نروم و این را به سایر ادارات پیشنهاد بدهم فردای همان روز یک سفارش دیگر هم گرفت و بعد از مدتی دیگر به مردم عادی سرویس نمیداد و تبدیل شده بود به یک کارگاه خشکشویی که فقط با سازمانها کار میکرد. غرض از این خاطره این بود که این صاحب خشکشویی افرادی شبیه مشتریان خود را پیدا و جذب کرد اگرشما هم درست فکر کنید مطمئناً در نمونه هایی به ذهنتان می آید.
فهرست مطالب
درباره نیاز مشتریان اصلی و مشتریانی که جذب کردید بیشتر تحقیق کنید
بعد از هر هجومی که منجر به پیروزی و جذب مشتری شد باید به فکر حفظ آنها باشید چون یکی از آفت های بازاریابی تهاجمی این است که ممکن است رقیب همانطور که شما مشتریان شخص دیگری را تصاحب کردید او هم مشتریان شما را صاحب شود. پس یادتان باشد پس از هر فتح باید مکانیزمی طراحی کنید که مشتری همچنان در چنگ شما بماند. اشتباه نکنید منظورم این نیست که مشتری را به زنجیر بکشید می گویم که نیازهای مشتری را که متغیر است و هر چند وقت یکبار تغییر می کند را بشناسید این کار باعث می شود که شما همیشه کالاهایی داشته باشید که با آن سر مشتریان را گرم کنید تا او به رقبای شما فکر نکند یعنی یک جورایی طر فدار محصولات شما شود و این طرفداری هم برایش سود داشته باشد. اگر درست رضایت مشتریان جذب شده را بدست آورید این ها هم می شوند مثل مشتریان اصلیتان که در اول گفتیم وگرنه خیلی زود بعد از یکی یا دو خرید می روند سراغ دیگری نقل است که چنگیز بعد از اینکه هر شهری را می گرفت پس از مدتی با شورش، شهر از دست گماشتگان چنگیز درمی آمد چون آنها نحوه تا کردن با مردم را بلد نبودند در عوض کوروش هر جا را که فتح میکرد تا سال ها پس از مرگ او جزء خاک ایران می ماند چون می دانست چطور باید رضایت مردم آنجا را داشته باشد.
فهرست مطالب
- فضای کسب و کارها و شرکت ها مانند میدان جنگ
- بازار یا میدان جنگ؟
- استراتژی های کلی بازاریابی تهاجمی و دفاعی
- تعریف بازاریابی تهاجمی
- بازاریابی حمله چیست؟
- استراتژی های حمله/حمله رو در رو (Frontal Attack)
- محاصره ((Encirclement)
- حمله چریکی (Guerrilla Attack)
- حمله از جناحین ((Flank Attack)
- حمله از راه فرعی (Bypass Attack)
- بازاریابی دفاع چیست؟
- استراتژی های دفاعی
- دو) دفاع متحرک (Mobile Defense)
- سه) موقعیت دفاعی ثابت (Fixed Defense Position)
- چهار) ضد حمله (Counter-Offensive Defense)
- پنج) دفاع از جناحین (Flanking Defense)
- شش) دفاع انقباضی! ((Contraction Defense)
- رویکرد کسب و کارها در فضای رقابت
- استراتژی اکتشافی
- استراتژی تدافعی
- استراتژی تحلیل کننده
- استراتژی عکس العملی
- موفقیت کسب و کارها در با استراتژی های بازاریابی دیجیتالی
- استراتژی بازاریابی دیجیتال و افزایش تبلیغات
- کسب و کارهای آرامش بخش برنده جنگ خواهند بود
- جلب توجه مردم ، یک نوع پول و ارز است
- توانایی ورود به توده های مختلف
- یک پلتفرم کافی نیست
-کانال بازاریابی منحصر بفرد
- . تمرکز بر R O I نامرئی
- تکنیک های اصلی در استراتژی بازاریابی رقابتی
- استفاده از فنون مربوط به زمان مناسب
- مزیت های شرکت های پیشگام
- استفاده از فنون مربوط به موقعیت حمله یا دفاع
- رویکرد تهاجمی در بازاریابی محتوایی و تولید محتوا
- دام توزیع محتوا
- درگیرکردن مخاطب
- نرخ تبدیل در تهاجم به مخاطب
- چالش تولید محتوادربازارامروز
- آثار استراتژی تهاجمی در بازاریابی
- بازاریابی تهاجمی در خدمت موفقیت شرکت
- واحد بازاریابی باید مدام حمله کند
- حفظ سهم بازار از مشتریان اصلی
- اولین هجوم و بهترین مرحله برای کسب مشتری بیشتر
- درباره نیاز مشتریان اصلی و مشتریانی که جذب کردید بیشتر تحقیق کنید
- واحد بازاریابی تهاجمی را حمایت مالی کنید
- در زمینه هایی که از رقیب سر هستیدحمله کنید
- وقت آن است که حال به بازار مشتریانی که شبیه شما نیستند حمله کنید
- وقتی می خواهید مشتری متفاوت جذب کنید باید رنگ عوض کنید.
- عدم جوابگویی راه حل های گذشته به مسئله های امروز
- جذب مشتری متفاوت تفاوت شما را می طلبد
- مواظب برنامه های انحرافی و ریخت و پاشها در بازاریابی تهاجمی باشید
- جلوی برنامه های انحرافی را می توان با کار گروهی و استفاده ازتجربه دیگران گرفت
- حالا که در بازار سری توی سرها پیدا کردید وقت آن است که برندهایتان را درست و حسابی مدیریت کنید
- مدیریت برند
- ماتریس/برند های در وضعیت علامت سوال و ستاره BCG
- برندهای در وضعیت گاوه شیرده
- برندهای در وضعیت سگ
- برند کشی ممنوع
- بازاریابی تهاجمی چیست؟ بازاریابی تهاجمی چه کاربردی دارد؟
- شرح و چگونگی عملیات بازاریابی تهاجمی
- اصلی ترین مفاهیم در عملیات بازاریابی تهاجمی
- استراتژی های بازاریابی تهاجمی
- استراتژی اکتشافی
- استراتژی تدافعی
- استراترژی تحلیل کننده
- استراتژی عکس العملی
- شرح و چگونگی عملیات بازاریابی تهاجمی
- عملیات بازاریابی تهاجمی با دو هدف بسیار بزرگ انجام می شود
- پنج عنصر اساسی در بازاریابی تهاجمی
توضیحات بیشتر و دانلودصدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلودپاورپوینت بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگدانلود پاورپوینت بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ جهت رشته کامیپوتر در قالب 55 اسلاید و با فرمت pptx
مشخصات فایلتعداد صفحات | 55 |
حجم | 3677 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
توضیحات کاملدانلود پاورپوینت بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ جهت رشته کامیپوتر در قالب 55 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
حوزه استراتژیک برای کل سازمان است و واحد بازاریابی/آی تی سازمان جزیی از کل است و باید هر دو برنامه برهم منطبق باشد، دانستن جایگاه کنونی و جایی که باید برسیم، نقاط ضعف و قوت ، تعیین اهداف میان مدت ، ایجاد روحیه همدلی در تمام سازمان، سنجه سازی فعالیت ها تمام بخشی ها برای پیش برد اهداف بازاریابی، گروه بندی مشتریان
فهرست مطالب
مقدمه
ابزارها
سنجه ها
توضیحات بیشتر و دانلودصدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلوددانلود پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگپاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ
مشخصات فایلتعداد صفحات | 22 |
حجم | 804 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
توضیحات کاملدانلود پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ جهت رشته کامپیوتر در قالب 22 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
از زمانی که اولین ایمیل در سال ۱۹۷۲ ارسال شد ، تا امروز که inboxها روزانه میزبان میلیارد ها ایمیل هستند ، مردم تغییرات زیادی در شیوهی زندگی و کار خود داده اند. تغییرات شدید در نحوهی استفاده از ایمیل ، هنوز ایمیل مارکتینگ می تواند قطعه ای از پازل دیجیتال مارکتینگ باشد که در دنیای امروز به دنبال یادگیری فنون مختلف دیجیتال مارکتینگ است ، هنوز یادگیری ایمیل مارکتینگ یک ضرورت به حساب میآید.
فهرست مطالب
مقدمه
ایمیل مارکتینگ چیست
اهداف استفاده از ایمیل مارکتینگ
اهمیت ایمیل مارکتینگ
مزایای ایمیل مارکتینگ
معایب ایمیل مارکتینگ
توضیحات بیشتر و دانلودصدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلودپاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگدانلود پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ
مشخصات فایلتعداد صفحات | 22 |
حجم | 804 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | کسب و کار و پول |
توضیحات کاملدانلود پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ جهت رشته کسب و کار و پول در قالب 22 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
از زمانی که اولین ایمیل در سال ۱۹۷۲ ارسال شد، تا امروز که inboxها روزانه میزبان میلیاردها ایمیل هستند، مردم تغییرات زیادی در شیوهی زندگی و کار خود دادهاند. در نحوهی استفاده از ایمیل، هنوز ایمیل مارکتینگ میتواند قطعهای از پازل دیجیتال مارکتینگ باشد؟
آیا برای کسی که در دنیای امروز به دنبال یادگیری فنون مختلف دیجیتال مارکتینگ است، هنوز یادگیری ایمیل مارکتینگ یک ضرورت به حساب میآید؟
فهرست مطالب
مقدمه
تولد ایمیل مارکتینگ در دهه 70 میلادی
ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی
هدف استفاده از ایمیل مارکتینگ در یک کسب و کار
اهمیت بازاریابی ایمیلی در دنیای امروز (سال ۲۰۱۸)
آیا ایمیل فقط برای مصارف شخصی مورد استفاده مردم قرار میگیرد؟
مهمترین مزایای
نقش ایمیل مارکتینگ در نقشه کلی دیجیتال مارکتینگ
نقشه سفر مشتری (customer journey)
شاخصهای موفقیت و آشنایی با اصطلاحات ایمیل مارکتینگ
مزایای ایمیل مارکتینگ
معایب ایمیل مارکتینگ
ابزارهای آنلاین برتر ایمیل مارکتینگ
یک سرویس دهنده خوب در ایمیل مارکتینگ حداقل چه ویژگی هایی باید داشته باشد
معرفی برخی از ابزارهای آنلاین سرویس دهنده ایمیل
توضیحات بیشتر و دانلودصدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود